Ontedek de verbluffende schoonheid van zijden bloemen

Hoogwaardige zijden bloemen gemaakt vanuit een diepe liefde voor de natuur

Welkom in onze online winkel vol prachtige zijden kunstbloemen.
Elk boeket zijden kunstbloemen is zorgvuldig gemaakt met oog voor detail door zeer ervaren en ambachtelijke bloemisten.

Heb je vragen over deze producten? Neem dan gerust contact met ons op

Ontdek de impact van zijden bloemen; Wij kunnen je hier alles over vertellen…

 Het is geen geheim dat de zijden bloemen van Regina Floral Feelings nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Zelfs de grootste kenners en liefhebbers van de natuur kunnen er bijna geen onderscheid in maken. Dit heeft alles te maken met de prachtige kwaliteit van de zijdeN bloemen. Wij moeten zelfs soms ook twee keer kijken of het echt of zijden is. Een echte toevoeging aan jouw interieur (thuis of op het werk).

 

Waarom wij kiezen voor Zijden bloemen 

We kunnen er met z’n allen niet meer omheen, zijden bloemen horen bij deze tijd en wij zijn constant bezig met ons doorontwikkelen op dit gebied. De een na de ander biedt zijden bloemen. Wat ons uniek maakt is onze jarenlange ervaring in het bloemenval en oprechte voor het vak en de natuur. Vanuit deze jarenlange ervaring, liefde voor het bloemenvak en liefde voor de natuur kozen wij voor zijden bloemen.

Kunstbloemen of zijden bloemen?

De ene persoon zegt kunstbloemen en de andere persoon zegt zijden bloemen. In de praktijk is het beide hetzelfde. Kortom er is geen verschil. Sterker nog er worden tegenwoordig nog nauwelijks bloemen van echt zijden gemaakt. De reden hiervoor is o.a. dat zijden bloemen grotere kans hebben om te verkleuren.

Hiernaast is het produceren van echte zijden bloemen een extreem kostbaar proces waardoor echte zijden bloemen een veelvoud moeten kosten van de kunstbloemen die worden aangeboden. Ook is het maken van bloemen gemaakt van echt zijden een stuk minder duurzaam.

Het woord zijden bloemen is voor veel mensen herkenbaar. Hiermee worden kunstbloemen bedoeld. Omdat in de volksmond nog veel het woord zijden bloemen wordt gebruikt lees je dit ook regelmatig in de teksten op onze website. Echter zoals hierboven aangeven is er geen verschil tussen zijden bloemen en kunstbloemen. Alle kunstbloemen die tegenwoordig worden aangeboden zijn gemaakt van kunststof en voornamelijk Polyester.

Echte bekwaamheid…

Door onze bijna 40 jaar lange ervaring als bloemisten in hart en nieren, weten wij precies wat we doen en hoe we het moeten doen.

Wij vinden het belangrijk om actueel te blijven en ons aan te passen aan de tijd. In het kader van duurzaamheid moet de wereld veranderen. Op het gebied van bloemen zijn zijden bloemen het antwoord op het duurzaamheid vraagstuk. Om deze reden zijn wij met Regina Floral Feelings een nieuwe weg in geslagen.

De pracht en de charme van luxe zijden bloemen geïnspireerd vanuit de natuur

Door onze fascinatie voor de natuur en haar groeiprocessen, weten wij precies hoe we deze schoonheid kunnen vertalen in onze zijden boeketten. Onze ervaren bloemstylisten beheersen niet alleen de kunst van bloemschikken tot in de puntjes, maar begrijpen ook hoe ze de bloemen subtiel kunnen manipuleren om ze nog realistischer te laten lijken. Dankzij hun vakmanschap en oog voor detail, creëren wij zijden boeketten die nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn.

Een boeket zijden bloemen doet niet onder voor een boeket met verse bloemen. Dit betekent dat we het op dezelfde manier schikken, wat duidelijk zichtbaar is in het eindresultaat. Hierdoor wordt het nog moeilijker om het verschil met echte bloemen te zien. Wij beschouwen elk stuk als een kunstwerk en werken met precisie en vakmanschap.

Zijden bloemen in hoogste segment

Bij Regina Floral Feelings hebben we veel ervaring met het werken in het hogere segment. We leveren niet alleen aan particulieren, maar we zijn ook te vinden op indrukwekkende locaties. Met trots kunnen we zeggen dat grote multinationals, overheden, en zelfs koningshuizen behoren tot ons vaste klantenbestand. Onze kwaliteit is van het hoogste niveau, en dit wordt weerspiegeld in de diensten die we leveren. Wij hebben vertrouwen in onze expertise en vakmanschap, wat duidelijk zichtbaar is in elk project dat we realiseren. Onze passie voor perfectie zorgt ervoor dat elk arrangement, groot of klein, een uniek en prachtig kunstwerk wordt.

Deskundigheid en kennis

Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en jarenlange ervaring in het bloemenvak. Elk boeket behandelen wij met dezelfde precisie en een kritische blik, omdat we precies weten hoe het eruit hoort te zien. Door onze diepgaande kennis van kleurencombinaties en bloemschiktechnieken, zijn wij in staat om boeketten te creëren die perfect in balans zijn en een visueel meesterwerk vormen. Onze passie voor bloemen en oog voor detail zorgen ervoor dat elk boeket niet alleen prachtig is, maar ook een unieke en persoonlijke touch heeft. Wij streven ernaar om met elke creatie de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, waarbij we altijd streven naar perfectie en schoonheid.

Wordt blij van zijden bloemen!

Niks is voor ons leuker dan alle fijne reacties die wij krijgen van onze klanten! We hierdoor dat we met de keuze om te gaan weken met zijden bloemen de juiste keuzen hebben gemaakt. Dit maakt ons werk nog vele malen leuker dan dat het al is. Elke dag is anders en dat maakt het voor ons een feestje. Door de uitstraling van onze zijden bloemen wordt iedereen blij en dat merken we zoveel in de winkel als online, door jullie geweldige feedback.

Eèn van de meest memorabele uitspraak die we ooit hebben gehoord is “It lifts my heart”. Wanneer wij dit soort dingen te horen krijgen maakt ons eigen hart een sprongetje!!

Het samenstellen van een boeket mooie zijden bloemen naar jouw wensen

Dit hoef je niet alleen te doen, maar met onze enthousiaste hulp. Wij zijn er voor iedereen die interesse heeft in een boeket zijden bloemen. Of je nou wel of niet een duidelijk beeld in gedachten hebt, we komen er samen altijd uit. Wij nemen voor elke klant uitgereid de tijd om de ideale combianitie zijden bloemen te vinden. Wij zijn pas tevreden als je 100% gelukkig wordt van het eindresultaat.

Liever online bestellen? Lees verder…

Bij Regina Floral Feelings kun je niet alleen in onze winkel terecht voor prachtige zijden bloemen, maar ook online! Onze duidelijke visie en expertise in het samenstellen van schitterende zijden boeketten garanderen dat je altijd een boeket van topkwaliteit ontvangt, waar je ook bestelt.

Bestel Met Vertrouwen Online

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe een perfect boeket zijden bloemen eruit moet zien. Deze kennis passen we toe bij elke bestelling, of je nu in de winkel komt of online bestelt. Onze zorgvuldige selectie en schikking zorgen ervoor dat elk boeket voldoet aan de hoogste normen van schoonheid en duurzaamheid.

Vele Tevreden Online Klanten

Onze online klanten zijn keer op keer blij en tevreden met hun bestellingen. We hebben bewezen dat onze zijden bloemen boeketten net zo indrukwekkend zijn wanneer ze online worden gekocht als wanneer ze persoonlijk in de winkel worden gekozen. Elk boeket dat we verzenden, wordt met dezelfde aandacht en zorg samengesteld, zodat je altijd een prachtig eindresultaat ontvangt.

Voordelen van online zijden boeketten Bestellen

  • Gemak en Comfort: Bestel eenvoudig vanuit je eigen huis, zonder dat je naar de winkel hoeft te komen.
  • Ruime Selectie: Bekijk onze uitgebreide collectie zijden bloemen en boeketten online, met gedetailleerde foto’s en beschrijvingen.
  • Snelle Levering: We zorgen ervoor dat je bestelling snel en veilig bij je thuis wordt bezorgd, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe aanwinst.
  • Gegarandeerde Kwaliteit: Elk boeket wordt zorgvuldig samengesteld door onze ervaren bloemisten, zodat je altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

 

De mooiste zijden bloemen van Silk-ka!

Wij hebben gekozen om enkel te werken met Silk-ka zijden bloemen, omdat zij simpelweg de beste kwaliteit zijden bloemen hebben. Alle zijden bloemen die bij ons binnenkomen verrassen ons elke keer weer en wij zijn er altijd even blij mee.

Net zoals bij ons, heeft de oprichter van Silk-ka zijn roots in de bloemenwereld. Deze gedeelde passie voor de natuur en bloemsierkunst verbindt ons en zorgt ervoor dat we alleen het beste aan onze klanten aanbieden. Onze gezamenlijke toewijding aan perfectie en liefde voor natuurlijke schoonheid maakt dat Silk-ka een ideale partner voor ons is.

 

Het verschil tussen echte en zijden bloemen is weinig tot nauwelijks opvallen…

Wij hebben niet alleen een winkel met zijden bloemen en planten, maar ook een zaak met verse bloemen, uitsluitend duurzaam geteeld, omdat duurzaamheid voor ons van het grootste belang is. Deze twee winkels bevinden zich recht tegenover elkaar, en de afwisseling tussen hen is wat ons werk zo boeiend maakt. Dagelijks ervaren we de reacties van klanten, leveranciers, en bekenden/vrienden op de zijden bloemen, vaak in de veronderstelling dat ze echt zijn. Dit versterkt onze overtuiging in de kwaliteit en de sfeer die zijden bloemen kunnen brengen.

Blijf ontdekken en combineren met zijden bloemen!

Doordat de zijden bloemen vanzelfsprekend niet verwelken, kun je het hele jaar door kleine aanpassingen maken in jouw boeket zijden bloemen.

In elk seizoen kan je spelen met het toevoegen of weghalen van bepaalde bloemen. In de zomer is het bijvoorbeeld leuk om met hele felle kleuren te werken, terwijl het in herfst leuker is om met warme tinten te spelen.

Zo kan je constant blijven ontdekken. We kan altijd terecht bij ons voor adviezen zoalwel in de winkel als online. Wij krijgen elke twee weken nieuwe zijdenbloemen binnen en seizoensgebonden producten horen hier ook bij.

Wij zijn er voor al je vragen!

Als je eraan teoe bent om een aantal zijden bloemen in je boeket te wisselen dan staan we uiteraard voor je klaar. Vraag maar raak! Wij helpen je met plezier. Lukt het om welke reden dan ook niet om bij ons langs te komen? Dan plannen we een video-call met je in! Aan de hand hiervan zoeken we samen zijden bloemen uit die mooi passen bij het boeket dat je al hebt en sturen deze naar je op. Je ontavngt van ons een video met instructies om je nieuwe zijden bloemen op de juiste manier in de vaas te krijgen.

Klik hier voor contact en advies!

Investeer in de toekomst van jouw interieur of werkplek!

Zoals eerder aangegeven kun je altijd met kleine aanpassingen je boeket aanpassen, waar en wanneer je dit wilt! Even een bepaalde bloem zat? Of zin in meer of minder kleur? Dit kan!

Zie het het als een investering in meer sfeer en kleur op elke plek die je in je hoofd hebt. Niks te gek met zijden bloemen, wij kunnen samen met jou het verschil maken in elk interieur en op elke werkplek!

Bepaal zelf het tempo.

Natuurlijk begrijpen wij het als je rustig wilt beginnen met investeren in zijden bloemen. Door hun schoonheid kun je ook klein beginnen met een paar stuks en later, als het bevalt, meer aanschaffen. Een boeket zijden bloemen kan zich op jouw eigen tempo ontwikkelen. Begin bescheiden en zie hoe het organisch een prachtig en creatief geheel wordt.

Een origineel cadeau voor elke gelegenheid

Niets is leuker dan een ander blij maken… En iedereen wordt blij van een mooi en duurzaam cadeau! Zelfs één of twee zijden bloemen kunnen al een prachtig geschenk zijn om te geven en te ontvangen, vooral wanneer ze door meerdere mensen worden gegeven! Uiteindelijk kun je hiermee een prachtig boeket samenstellen.

Stel je bijvoorbeeld een bruiloft voor waar elke genodigde een zijden bloem meebrengt. Dit vormt een van de mooiste en meest duurzame herinneringen om te koesteren. Het is een blijvend cadeau dat elke dag bewonderd kan worden.

Van ruilen komt niet altijd huilen…

Hebben jouw vrienden/vriendinnen ook boeketten met zijden bloemen staan? Wat een geluk, nu kunnen jullie de boektten af en toe wisselen! Op deze manier raak je nooit uitgekeken op jouw eigen boeket zijden bloemen en zo creëer je onderling je eigen bibliotheek!

Maar wat zijn de pluspunten van zijden bloemen?

  • Zijden bloemen verwelken niet, en zolang ze niet in het directe zonlicht staan, zal hun kleur en schoonheid nooit vervagen. Zo kun je dagelijks genieten van de schoonheid van zijden bloemen.
  • Ze zijn gebruiksvriendelijk doordat ze geen onderhoud nodig hebben en zorgen niet voor allergieën zoals hooikoorts of niesbuien.
  • Dé duurzame oplossing voor het hebben van bloemen in huis. Dit is voor ons het grootste pluspunt, want wij geven om de toekomst.
  • Door de eenmalige aanschaf van zijden bloemen is dit uiteindelijk stukken voordeliger dan de wekelijkse aanschaf van verse bloemen.

 

Je kan bij ons terecht voor het complete plaatje

De uitstraling van een boeket zijden bloemen wordt extra versterkt door het te plaatsen in de perfecte vaas.

Wij bieden een uitgebreide collectie van de mooiste vazen, verkrijgbaar in allerlei maten passend bij elke grootte en stijl van jouw zijden boeket! Deze vazen vind je in onze fysiek winkel maar ook online kan je de perefcte vaas bij jouw beoeket zijden bloemen bestellen. Als je jouw keuze hebt gemaakt wordt jouw bestelling vakkundig ingepakt en naar je verzonden. Het enige wat je hoeft te doen is uitpakken en neerzetten.

Dit versturen wij in een vakkundig ingepakt pakket en sturen het naar je op! Uitpakken en neerzetten is alles wat je hoeft te doen.

Kortom; de aller mooiste zijden bloemen kopen doe je bij Regina Floral Feelings

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op of wij zien je graag bij ons in de winkel! Wij weten zeker dat je bij ons tevreden naar huis gaat.

 

Duurzaamheid

logo regina floral feelings planet friendly

Omdat wij graag goed doen
voor mens en natuur.

Duurzaam ondernemen betekent voor Regina Floral Feelings dat we rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf.

Wij zijn sinds 2015 Duurzaam gecertificeerd niveau Goud volgens de barometer duurzame bloemist (Sustainable Florist)