De schoonheid van de natuur gevangen in levensechte mooie kunstplanten

 

* Wij zijn van origine ambachtelijke bloemisten met grote kennis van de natuur

* Vanuit deze achtergrond kiezen wij alleen voor de aller mooiste kunstplanten

* Hier vind je enkel top kwaliteit kunstplanten van het merk Silk-ka.

* Onze collectie mooie kunstplanten is met zorg samengesteld met oog voor elk detail.

 

Vanaf: 92,50

Vanaf: 255,00

Vanaf: 245,00

Vanaf: 220,00

Vanaf: 285,00

Vanaf: 220,00

Vanaf: 225,00

 

Mooie Kunstplanten: Dé duurzame oplossing voor groen in je huis of bedrijf

Kunstplanten hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De veelzijdigheid en het gemak maakt ze een geweldige keuze voor zowel particulier als zakelijk gebruik. In dit artikel gaan we dieper in op mooie kunstplanten en beschrijven we waarom ze de perfectie groen oplossing zijn voor zowel thuis als op kantoor.

 

Mooie Kunstplanten: Geweldig in elke Ruimte

Bij Regina Floral Feelings vind je alleen de aller mooiste kunstplanten die er te krijgen zijn. Onze mooie kunstplanten zijn een geweldige keuze voor groen in je huis of bedrijf. Onze mooie kunstplanten zijn onderhoudsvriendelijk en door de blijvend groene uitstraling is een mooie kunstplant de perfecte oplossing voor iedereen die zijn huis of bedrijf een fijne groene sfeer wilt geven. Bij Regina Floral Feelings bieden wij de aller mooiste kunstplanten. Of je nu een kleine plant voor in de vensterbank zoekt of een grote plant als blikvanger. Bij Regina Floral Feelings ben je aan het juiste adres. 

Onze top kwaliteit aller mooiste kunstplanten natuurgetrouw en levensecht. Ze zijn nauwelijks van echte planten te onderscheiden. Bovendien zijn onze mooie kunstplanten duurzaam en gaan ze tientallen jaren mee, hierdoor zijn ze een waardevolle investering zijn voor de lange termijn.

 

Is een mooie kunstplant duur?

Er wordt vaak gedacht dat een mooie kunstplant duur is. Dit imago is niet terecht en blijkt in de praktijk enorm mee te vallen. De prijs van een mooie kunstplant ligt tegenwoordig gelijk aan de prijs van een echte plant. Inmiddels zien we regelmatig dat sommige soorten kunstplanten goedkoper zijn dan de echte variant. Als je daarbij optelt dat een kunstplant oneindig lang mee gaat kan je niet anders dan de conclusie trekken dat een mooie kunstplant voordeliger is dan een echte plant. Je hebt oneindig lang plezier van je investering. Wie wil dat nou niet?!

 

Een mooie kunstplant; oneindig veelzijdig

Mooie kunstplanten bieden oneindig veel mogelijkheden voor zowel je huis als bedrijf. Ter inspiratie vind je hieronder verschillende toepassingen voor diverse ruimtes.

 

Een mooie kunstplant in de Woonkamer

Een mooie kunstplant is een hele mooie manier om groen toe te voegen aan je interieur. Met een mooie kunstplant in je huis maak je van je huis een thuis. Door mooie kunstplanten te plaatsen in je woonkamer komt je interieur tot leven en wordt je huis gelijk een stuk gezelliger. Je kan een kleine kunstplant op een lage kast plaatsen, op een klein tafeltje of in het raamkozijn.  Een grote mooie kunstplant is zeer geschikt om een gedurfd statement in je woonkamer te maken of om een ongezellige hoek te betrekken in je interieur. Kunst hangplanten zijn erg geliefd om de saaie bovenkant van een hoge kast een stijlvolle uitstraling te geven.

 

Een mooie kunstplant in de Slaapkamer

Heb je altijd al gedroomd van een stijlvolle instagram waardige slaapkamer? Dan is een mooie kunstplant jouw beste vriend. Maak van je slaapkamer een ultieme relax plek door een mooie kunstplant neer te zetten. Hierdoor ontstaat er een sfeer van ontspanning en rust. Op je nachtkastje of make-up tafel kan je een mooie kleine kunstplant zetten. Denk er ook eens aan om een groep mooie hang kunstplanten in een saaie hoek te hangen. Hierdoor ontstaat een hele fijne botanische sfeer. Ook een grote mooie kunstplant kan heel goed tot zijn recht komen is een slaapkamer. Een mooie groet kunstplant geeft een gevoel van luxe en comfort. Op deze manier maak je van je slaapkamer een heerlijke plek die fijn is om in te slapen maar die je zeker ook vaak zult gebruiken om te relaxen. 

 

Een mooie kunstplant in de Badkamer

Tover je badkamer om tot een ultieme relax plek door er mooie kunstplanten te plaatsen. Een kunstplant is zeer geschikt voor in de badkamer. Hij heeft geen water nodig, geen speciale zorg, geen licht en geen onderhoud. Daarbij is hij bestand tegen vochtige omstandigheden. Zet een mooie kunstplant op een krukje , of op je wastafel voor een natuurlijke decoratie. Zet een mooie grote kunstplant zoals bijvoorbeeld een Strelitzia in de hoek van je badkamer of naast je bad voor een extra gevoel van luxe en comfort.

Wil je een echte Balinese spa sfeer creëren plaats dan een pot met mooie bloeiende kunstplanten zoals orchideeën of een Medinella’s. Gebruik een heerlijk lux badproduct met jasmijn geur en je waant je in Balinese sferen. Het grote genieten kan beginnen in je eigen badkamer. 

 

Een mooie kunstplant in de Eetkamer

Voor veel mensen is de eetkamer een belangrijke plek. We eten er met het gezin en we komen er samen met familie en vrienden. Samen eten is een belangrijke sociale gebeurtenis. We willen graag dat samen eten plaatsvindt in een omgeving met een fijne sfeer. Hiervoor zijn mooie kunstplanten zeer geschikt. Door een mooie kunstplant in je eetkamer te zetten ontstaat er direct een gezellige sfeer. Een lage schaal met een middelgrote kunstplant is erg mooi om op de eettafel te zetten. Op een servicekast of in het raamkozijn is het heel stijlvol een mooie kunstplant in een hoge smalle pot te plaatsen. Met een grote kunstplant op de vloer is een opvallend statement waarmee je een behaaglijke en intieme sfeer creëert.

 

Een mooie kunstplant op Kantoor

Voor een kantoren is een mooie kunstplant een zorgeloze en duurzame groen oplossing. Mooie kunstplanten kunnen een kantoor een fijne sfeer geven en een prettig gevoel bevorderen. Zet een mooie kunstplant op een werktafel, in een vergaderruimte of op de receptiebalie om een welkome en representatieve sfeer te creëren.

Wist je dat een kantoor met planten erin een positieve invloed heeft op het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Onderzoek heeft uitgewezen dat geen verschil maakt of dit echte planten of kunst planten zijn. Hierover lees je verder in dit artikel meer. 

 

Een mooie kunstplant in een Winkel

Voor winkels is het erg belangrijk dat klanten een fijne winkel ervaring hebben. Door mooie kunstplanten in een winkel te plaatsen ontstaat er een fijne sfeer in de winkel. Zet mooie kunstplanten als botanische decoratie in een winkel om de presentatie van producten te verbeteren en om de winkelervaring van klanten aangenaam te maken. Zet een mooie kunstplant in het begin van de winkel voor gastvrij welkom, in de etalage of in de buurt van productdisplays voor een verzorgde en mooie uitstraling.

Regina Floral Feelings verzorgt voor diverse grote en kleine winkels mooie kunstplanten. Wij kunnen dit in heel Nederland verzorgen. Neem hier contact met ons op voor informatie of voor een offerte op maat.

 

Een mooie Kunstplant in een Restaurant

Uit eten gaan is een heerlijke avond uit. Naast lekker eten is het sociale aspect heel belangrijk bij uit eten gaan. Hiervoor is het cruciaal dat er een fijne sfeer heerst in het restaurant. Mooie kunstplanten dragen bij aan een restaurant waar gasten lekker eten in een ontspannen en gezellige ruimte. Plaats een groep kunstplanten in het hart van je restaurant voor een eigentijdse botanische sfeer. Als je privacy wilt creëren tussen de tafeltjes dan zijn kunstplanten een geweldige optie. Je behoudt hiermee het ruimtelijke effect en tegelijkertijd ontstaat er intimiteit.

 

Een Mooie kunstplant in een Hotel

Met mooie kunstplanten ontstaat er moeiteloos een chique en luxe uitstraling in een hotel. Of het nu gaat om een kleinschalig boutique hotel of een groot stads hotel, mooie kunstplanten bieden een geweldige groen oplossing. Plaats mooie kunstplanten als botanisch elementen in een hotellobby, op de gangen of in de kamers om een luxe en gastvrije sfeer voor gasten te creëren. Het is belangrijk om kunstplanten van de beste kwaliteit te kiezen die er realistisch en levensecht uitzien. Dit verhoogt het gevoel van luxe in het hotel en draagt bij aan de algehele beleving van de gast.

 

Mooie kunstplanten in een Wachtruimte

Een wachtruimte is voor veel mensen geen geliefde plek om in te verblijven. Niemand vind wachten leuk. Een mooie kunstplant is een geweldige keuze voor het verfraaien van een wachtruimte om het verblijf aangenaam te maken. Wanneer mensen bij een dokter of tandarts misschien wat zenuwachtig zijn draagt een mooie kunstplant bij aan het creëren van een ontspannen sfeer.

Een mooie kunstplant biedt oneindig veel toepassingen voor het verfraaien en decoreren van zowel privé als zakelijke ruimtes. Met hun onderhoudsgemak, duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht is een mooie kunstplant een veelzijdige en praktische keuze voor het toevoegen van groen aan elke ruimte.

 

Creëer extra sfeer met een mooie groep kunstplanten

Als je een ruimte hebt, zoals bijvoorbeeld een serre, kan je met een groep van verschillende kunstplanten een prachtige levendige en botanische sfeer creëren. Hier zijn enkele tips en richtlijn om dit concept succesvol toe te passen:

 

Variatie in hoogte

Kies kunstplanten van verschillende hoogtes om het visueel spannend te houden en interesse te wekken. Plaats bijvoorbeeld een mooie grote kunstplant op de vloer met daarnaast kleinere kunstplanten op krukjes of tafeltjes in mooie potten. Deze variatie in hoogte voegt diepte toe aan de ruimte en creëert een levendig effect.

 

Verscheidenheid aan texturen en vormen

Combineer mooie kunstplanten met diverse texturen en vormen om een levensechte en natuurgetrouwe uitstraling te creëren. Mix bijvoorbeeld kunstplanten met grote, weelderige bladeren met kunstplanten die fijnere, delicate bladeren hebben. Dit zorgt voor een dynamisch contrast en maakt de groep visueel aantrekkelijk om naar te kijken.

 

Kleur samenhang

In de natuur kom je alle soorten groen tegen. Kies daarom kunstplanten in verschillende groentinten om een natuurlijk en harmonieus geheel te creëren. Voor extra spanning en afwisseling kan je planten met groene bladeren combineren met planten die bloemen hebben in kleuren zoals bijvoorbeelden orchideeën en Medinella’s.

 

Thema of stijl

Overweeg om mooie kunstplanten te selecteren op basis van een specifiek thema of stijl die past bij de inrichting van de ruimte. Bijvoorbeeld tropische kunstplanten voor een exotische sfeer of mediterrane kunstplanten voor een gezellige uitstraling. Dit helpt om een samenhangend geheel te creëren.

 

Ontdek de vele voordelen van een mooie kunstplant

 

Geen onderhoud nodig

Een van de grootste pluspunten van een kunstplant is dat hij geen onderhoud nodig heeft. In tegenstelling tot echte planten heeft een kunstplant geen water, zonlicht of voeding nodig. Af en toe een simpele reiniging met een zachte doek of swiffer is genoeg om ze in perfecte staat te houden.

 

Geen water geven

Voor mensen met een druk leven of die regelmatig reizen, is een kunstplant een fantastische oplossing. Je hoeft je geen zorgen te maken over water geven van je planten tijdens je afwezigheid. Een kunstplant heeft geen water nodig, hij blijft er altijd fris bijstaan ongeacht de tijd dat je van huis bent. Ook tijdens vakanties wordt dit als een heel groot voordeel ervaren.

 

Nooit snoeien

Het in bedwang houden van de groei van echte planten kan veel tijd in beslag nemen en kan zelfs ingewikkeld zijn. Met een kunstplant hoef je niet na te denken over het snoeien of in model houden van overwoekerde takken. Een kunstplant houdt voor altijd zijn mooie perfecte vorm en formaat, zonder enige inspanning kan je zorgeloos genieten van fijn groen.

 

Altijd mooi en groen

Kunstplanten blijven altijd mooi, fris en representatief. Het seizoen of de omgevingsfactoren hebben geen enkele invloed op de uitstraling van een kunstplant. Dit in tegenstelling tot echte planten, die kunnen verwelken of bruin worden onder ongunstige omstandigheden. Onze mooie kunstplanten behouden hun frisse en levendige uitstraling, jaar na jaar na jaar.

 

Plaatsen zonder beperkingen

Echte planten zijn vaak beperkt in de plek waar je ze kunt zetten vanwege specifieke vereisten voor licht, temperatuur en vochtigheid. Kunstplanten daarentegen zijn veelzijdig en kunnen vrijwel overal worden geplaatst, van donkere hoeken tot juist ruimtes met veel licht. Je kan je creativiteit de vrije loop laten en op elke gewenste plek een mooie kunstplant plaatsen zonder enige beperking. 

 

Geen last van ongedierte

Een van de groot nadeel van echte planten is de gevoeligheid voor plagen en ongedierte. Vanuit onze ervaring als bloemist weten wij dat ongedierte in echte planten zeer hardnekkig kan zijn. Ondanks de middelen die op de markt zijn om dit tegen te gaan is in de praktijk vaak de enige oplossing het weggooien van je plant. Kunstplanten hebben hier geen last van. Kunstplanten zijn een hygiënische en probleemloze groene oplossing.

 

Budgetvriendelijk en kostenbesparend

Kunstplanten bieden op termijn een aanzienlijke kostenbesparingen. Je hoeft namelijk geen geld uit te geven aan water, meststoffen, bestrijdingsmiddelen of vervanging van verwelkte planten. Hierdoor is een kunstplant een waardevolle, duurzame en kostenbesparende investering.

.

Wat is het geheim van een mooie kunstplant?

Het geheim van een mooie kunstplant zit hem in de manier waarop hij is ontworpen en de materialen die zijn gebruikt. De hoogwaardige mooie kunstplanten in onze collectie zijn ontworpen met een scherp oog voor detail om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Dit betekent dat ze realistische kleuren, texturen en details hebben.

Juist de imperfectie maakt het verschil. Een voorbeeld van deze imperfectie zijn kleine oneffenheden of scheurtjes in het blad van een kunstplant. In de natuur is ook elk blad anders. Een Strelitzia blad heeft bijvoorbeeld scheurtjes. Doordat onze mooie kunstplanten dit ook hebben, zijn ze niet van echt te onderscheiden en zien ze er gegarandeerd levensecht uit.

De structuur van het blad van groot belang voor de uitstraling. We kennen allemaal wel de kunstplanten van de grote winkelketens. Deze kunstplanten zien er vreselijk nep en plastic achtig uit. Door de juiste structuren te gebruiken, ontstaat de levensechte look van onze mooie kunstplanten. Tegenwoordig zijn er ook real touch kunstplanten. Naast dat deze planten er levensecht uitzien, voelen ze ook nog eens levensecht aan.

 

Maak het verschil met een mooie pot

Door te kiezen voor een mooie bijpassende pot die aansluit op de stijl in je huis of bedrijf, maak je van je kunstplant een interieur object. Met een pot die past bij jouw interieur, wordt jouw groene decoratie op een organische manier opgenomen in het geheel van je interieur. Bij Regina Floral Feelings hebben we een groot aanbod van de allermooiste potten. Of je nu houdt van modern, klassiek, strak of juist een pot met veel structuur, voor elke stijl, maat en budget hebben wij gegarandeerd een mooi exemplaar in huis. De juiste pot vormt de brug tussen jouw plant en je interieur.

 

Mooie Kunstplant vanuit een diepe liefde voor de natuur

In de afgelopen jaren hebben wij veel woningen en bedrijven mogen decoreren met onze levensechte en luxe mooie kunstplanten. Omdat wij van origine bloemisten zijn met een grote liefde en passie voor de natuur, ben je bij ons aan het juiste adres voor de allermooiste en levensechte kunstplant van top kwaliteit. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe echte planten zich gedragen en groeien. Dit zie je terug in onze collectie hoogwaardige mooie kunstplanten.

 

Juist de stam of steel is belangrijk

Jeroen (een van de eigenaren) werkt al ruim 30 jaar in de bloemen- en plantenwereld. Hij heeft meer dan 30 jaar op veilingen gelopen en daar alles gezien wat groeit en bloeit. Dit maakt dat hij bij het uitzoeken van onze kunstplanten extreem kritisch naar de kunstplanten kijkt. Juist de steel en de stam zijn van cruciaal belang. Bij onze hoogwaardige kunstplanten is er ook aan de stam of steel veel aandacht besteed. Hierin moet structuur en kleurverschil te zien zijn. Van een blad op een plastic stokje wordt per slot van rekening niemand gelukkig! Jeroen weet als geen ander hoe echte planten eruitzien. Vandaar dat bij ons geldt dat alleen de beste kunstplanten goed genoeg zijn.

 

Het effect van kunstplanten op ons brein

Echte natuur heeft een diepgaand effect op ons brein en welzijn, dit wordt ondersteund door een aanzienlijke hoeveelheid onderzoeken. Inmiddels zijn er diverse onderzoeken gedaan naar de invloed van kunstplanten of nep natuur op ons brein. De geweldige uitkomst van deze onderzoeken is dat het effect van kunstplanten of nep natuur vergelijkbaar is met de effecten die echte natuur op ons heeft. Kunstplanten hebben net als echte planten een stress verlagende werking, bevorderen creativiteit en zorgen voor een algeheel gevoel van welbehagen. 

Een belangrijke voorwaarde is wel dat de kunstplanten er levensecht uitzien. Kies daarom altijd voor eerste kwaliteit kunstplanten.

 

Neem hier contact met ons op voor vragen over onze mooie kunstplanten

 

Uit voorraad leverbaar

Ook belangrijk om te weten: onze kunstplanten zijn uit voorraad leverbaar. Binnen 3 tot 5 dagen kan jij zorgeloos genieten van duurzaam groen.

 

Bekijk hier ook onze hoogwaardige boeketten kunstbloemen

logo regina floral feelings planet friendly

Omdat wij graag goed doen
voor mens en natuur.

.