Een kunstbloemen abonnement waar je blij van wordt

Ontdek de vele voordelen van een abonnement kunstbloemen

Ervaar al het positieve van bloemen zonder gedoe van water geven of onderhoud. Daarbij is ons kunstbloemen abonnement duurzaam en kostenbesparend.

Met ons kunstbloemen abonnement ontvang je elk kwartaal een nieuw boeket kunstbloemen. Naar behoefte kan je deze frequentie aanpassen.

Wij passen het boeket aan op de sfeer van het interieur. Het boeket wordt geleverd in een luxe en exclusieve leenvaas.

Zorgeloos genieten – 100% postive vibes – zero Waste!!

Voor bedrijven verzorgen wij een gratis proefplaatsing. Vraag deze hier direct aan

 

* Gemaakt door echte bloemisten
* Duurzaam - zero waste
* 50% kosten besparend
* Geen onderhoud & altijd mooi
* Inclusief luxe hoogwaardige vaas

prijzen per maand:
XS € 25,--
S € 35,--
M € 45,--
L € 55,--
XL € 65,--
XXL € 75,--
Overige maten op aanvraag

Representatief, duurzaam en kostenbesparend; kunstbloemen abonnement voor bedrijven

Bij ons kan je terecht voor het afsluiten van een levensechte en natuurgetrouw abonnement kunstbloemen gemaakt door echte bloemisten

Het grote verschil met een abonnement kunstbloemen van Regina Floral Feelings en andere aanbieders is dat wij bloemisten zijn. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in de bloemenwereld. Wij zijn ambachtelijk geschoolde bloemisten. Dit maakt het grote verschil in onze decoraties. Wij verstaan en snappen de natuur.

Met ons kunstbloemen abonnement geniet je altijd van mooie en frisse bloemen zonder gedoe van verzorging. Daarnaast bespaar je minimaal 50% op de kosten van een regulier bloemenabonnement en draag je bij aan een duurzame wereld. Onze abonnementen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan jouw wensen en behoeften.

 

Kunstbloemen abonnement afgestemd op jouw wensen 

Bij het afsluiten van het abonnement stemmen wij met jou al je wensen en voorkeuren af. Op deze manier weten wij wat jij mooi vindt en waar de voorkeur naar uitgaat. We vragen om een foto van de plek waar de bloemen komen te staan en een foto van het gehele interieur. We krijgen graag een goed beeld van jouw bedrijf zodat we de decoraties goed kunnen afstemmen op de algehele sfeer binnen jouw bedrijf.

Als er behoefte is aan meerdere decoraties kunstbloemen dan komen we graag eerst een keer bij je langs. We lopen dan samen langs alle plekken waar de kunstbloemen komen te staan en we bespreken zorgvuldig alle behoeftes en wensen door. Vervolgens ontvang je een opmaat gemaakt voorstel en bieden we een gratis proefplaatsing aan.

Neem hier direct contact met ons

 

Vrijblijvende en kosteloze proefplaatsing

Wij geloven dat je zelf het beste kan boordelen of ons kunstbloemen abonnement aan jouw wensen voldoet. Vandaar dat wij kosteloos een proefplaatsing verzorgen. Aan de hand van de proefplaatsing kan je beoordelen of je het abonnement wilt afsluiten.

Vraag hier direct een proefplaatsing aan

 

Natuurgetrouw, levensecht en ambachtelijk geschikt door echte bloemisten

Wij weten hoe bloemen groeien en hoe ze zich gedragen. Daarnaast beheersen wij het ambacht bloemschikken tot in de puntjes. Hierdoor zijn onze creaties er natuurgetrouw en levensecht uit.

 

Kunstbloemen abonnement inclusief hoogwaardige leenvaas

Ons kunstbloemen abonnement biedt meer dan alleen prachtige kunstbloemen: bij elke wissel ontvang je tevens een luxe en hoogwaardige leenvaas. We selecteren deze vaas zorgvuldig, passend bij het interieur van jouw bedrijf. Door de juiste vaas te kiezen, creëren we een naadloze verbinding tussen de bloemen en de omgeving. Op deze manier worden de kunstbloemen niet alleen decoratieve elementen, maar worden ze een integraal onderdeel van het interieur, waardoor ze op organische wijze opgaan in het geheel.

De leenvaas draagt bij aan de algehele esthetiek en uitstraling van de ruimte, waarbij het ontwerp en de stijl ervan perfect aansluiten bij de bloemen en de sfeer van jouw bedrijf. Of je nu een moderne, minimalistische uitstraling hebt of een meer klassieke en traditionele sfeer wilt creëren, we zorgen ervoor dat de leenvaas naadloos aansluit bij jouw voorkeuren en de identiteit van jouw bedrijf.

Met ons kunstbloemen abonnement inclusief hoogwaardige leenvaas brengen we niet alleen schoonheid en elegantie in jouw ruimte, maar bieden we ook een complete en zorgeloze oplossing voor het decoreren van jouw interieur. Laat onze bloemen en vazen samen een verhaal vertellen dat de sfeer en uitstraling van jouw bedrijf versterkt.

 

Hoe werkt een kunstbloemen abonnement?

Met ons kunstbloemen abonnement voor bedrijven geniet je van onderhoudsvrije en altijd mooie bloemen in je bedrijf. Je ontvang elk seizoen een nieuwe decoratie kunstbloemen. Wij stemmen de decoratie af op de sfeer van het seizoen en gebruiken materialen die in het seizoen passen. Zo haal je altijd een stukje lente, zomer, herfst of winter naar binnen.

 

Abonnement kunstbloemen flexibel en opmaat gemaakt

Het abonnement kunstbloemen is flexibel en op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Je kan kiezen uit verschillende formaten en aangeven welke stijl er past binnen jouw bedrijf. Hierdoor sluit ons kunstbloemen abonnement perfect aan bij jouw wensen en behoeften. Daarnaast kan je het abonnement op elk moment aanpassen aan veranderende behoeftes.

 

Wisselen frequentie naar wens

Wij adviseren om het abonnement kunstbloemen per kwartaal te wisselen. Uit onze ervaring blijkt dat dit voor de meeste bedrijven de ideale wisselfrequentie is. Vanzelfsprekend is het mogelijk deze frequentie naar behoefte aan te passen.

 

Kunstbloemen abonnement; eenvoudig, snel en zorgeloos

Met een abonnement kunstbloemen kun je eenvoudig en snel de sfeer binnen je bedrijf versterken en een warme en uitnodigende sfeer creëren. Maak het jezelf gemakkelijk en geniet van de voordelen van een kunstbloemen abonnement!

 

Voordelen van een kunstbloemen abonnement

Met een kunstbloemen abonnement voor bedrijven geniet u van vele voordelen.

Ten eerste zorgt een abonnement kunstbloemen ervoor dat je kantoor, winkel of restaurant altijd voorzien is van prachtige bloemdecoraties. Je hoeft niet meer zelf bloemen te kopen of te vervangen, dit wordt allemaal voor je geregeld.

 

Ruim 50% kostenbesparend; wie wil dat nou niet!

Een kunstbloemen abonnement is ruim 50% goedkoper dan wekelijks verse bloemen. Je bespaart enorm in kosten doordat je niet telkens nieuwe bloemen hoeft aan te schaffen.

 

Effect van kunstbloemen op productiviteit

Verbeter de productiviteit en het welzijn van je medewerkers met ons kunstbloemenabonnement. De natuur staat bekend om haar positieve invloed op mensen. Talrijke studies hebben aangetoond dat kunstbloemen precies hetzelfde effect hebben op ons als echte natuur.

Door de rustgevende aanwezigheid van bloemen in de werkomgeving kunnen stressniveaus verminderen en de concentratie verbeteren. Bovendien zorgen kunstbloemen ervoor dat de ruimte altijd levendig en uitnodigend aanvoelt, wat de creativiteit en het algemene gevoel van welzijn ten goede komt.

 

Creëer een uitnodigende sfeer voor gasten en bezoekers met kunstbloemen

Creëer een warm welkom voor gasten en bezoekers met onze prachtige kunstbloemen. Een goed ingerichte ruimte met bloemen kan een positieve eerste indruk maken en een uitnodigende sfeer creëren. Of het nu gaat om een hotellobby, een kantoorontvangsthal, of een winkelruimte, kunstbloemen voegen een kleur en levendigheid toe, waardoor bezoekers zich meteen op hun gemak voelen.

Met ons abonnement kunstbloemen ontvang je arrangementen die perfect passen bij het seizoen en de stijl van jouw ruimte, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verwelking of onderhoud. Laat je gasten een blijvende indruk achterlaten met de tijdloze schoonheid van kunstbloemen.

Bovendien kunt u met een kunstbloemen abonnement gemakkelijk de sfeer in uw bedrijf aanpassen aan verschillende seizoenen of thema’s. Zo blijft uw ruimte altijd fris en uitnodigend voor klanten en medewerkers.

 

Geen onderhoud en altijd fris

Met ons kunstbloemen abonnement geniet je van het gemak van onderhoudsvrije bloemen die altijd hun frisse uitstraling behouden. Je hoeft je nooit meer druk te maken over vallende blaadjes die de netheid van je ruimte aantasten of over bloemen die hun vitaliteit verliezen en slap gaan hangen. Onze kunstbloemen blijven altijd stralend en representatief, ongeacht de omstandigheden.

Het voordeel van nooit meer water geven of de bloemen verzorgen, betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken. Of het nu gaat om het verwelkomen van klanten in een winkel, het creëren van een uitnodigende sfeer in een kantooromgeving, of het decoreren van een hotellobby, onze kunstbloemen zorgen voor een blijvende indruk, zonder de noodzaak van voortdurende zorg en onderhoud.

 

Een kunstbloemen abonnement voor een duurzame bedrijfsvoering

Kunstbloemen bieden duurzaamheid op meerdere niveaus. In tegenstelling tot verse bloemen, die verwelken en vervagen, behouden kunstbloemen permanent hun schoonheid en kleur. Hierdoor vermijden we de behoefte aan frequente vervanging, wat niet alleen kostenbesparend is op de lange termijn, maar ook aanzienlijk bijdraagt aan het verminderen van afval.

Een ander belangrijk aspect van duurzaamheid is het vermijden van bestrijdingsmiddelen. Bij de teelt van verse bloemen en planten worden vaak chemicaliën gebruikt om plagen en ziekten te bestrijden. Kunstbloemen elimineren dit probleem volledig, omdat ze geen levende organismen zijn en dus geen pesticiden nodig hebben. Dit draagt bij aan een gezondere en milieuvriendelijkere omgeving, zowel binnen als buiten.

Bovendien, doordat kunstbloemen geen water nodig hebben, besparen ze niet alleen op de kosten van waterverbruik, maar verminderen ze ook de druk op natuurlijke hulpbronnen. Dit maakt kunstbloemen een verstandige keuze voor milieubewuste bedrijven die streven naar een duurzamere toekomst.

Kortom, kunstbloemen bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke optie voor decoratie, maar ook een duurzame en kosteneffectieve oplossing die bijdraagt aan het behoud van onze planeet.

 

Allergie vriendelijk

Een ander voordeel van kunstbloemen is dat ze allergie vriendelijk zijn. Verse bloemen kunnen bij sommige mensen allergische reacties veroorzaken, terwijl kunstbloemen geen pollen verspreiden en dus geen allergieën kunnen uitlokken

Kortom, een abonnement kunstbloemen is de ideale oplossing voor bedrijven die willen genieten van de pracht van bloemen zonder de zorgen van onderhoud en kosten.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie

.

Duurzaamheid

logo regina floral feelings planet friendly

Omdat wij graag goed doen
voor mens en natuur.

Duurzaam ondernemen betekent voor Regina Floral Feelings dat we rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf.

Wij zijn sinds 2015 Duurzaam gecertificeerd niveau Goud volgens de barometer duurzame bloemist (Sustainable Florist)

Inspiratie

een icoon van regina bloemen voor inspiratie met het logo van regina wat een bloem is in een brandende lamp

Laat je inspireren met ideeën
waar wij van houden.

Nolupta suntibeatur receper eptatint as ipiet unt voluptatur,
quibus ipic tem quam que net eos magnam.