een persoon die werkt aan de opmaak van een set zijdeplant bloemen die om een stam heen zijn gedaan

Maatwerk by Regina Floral Feelings

Maatwerk

by Regina Floral Feelings

Kunstbomen & boeketten op maat.

Wij maken de mooiste kunstbomen. U kunt denken aan bijvoorbeeld bloesem, magnolia, bougainville. Werkelijk een sieraad voor uw interieur. De mogelijkheden zijn oneindig. Maar ook voor een prachtig zijde boeket op die ene speciale plaats bent u bij ons op het juiste adres. Kom langs voor het bespreken van de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Trouwbloemen op maat

Ja ik wil….

Uw trouwdag is een van de mooiste dagen uit uw leven. Bruidsboeket, corsages, een bloemstuk op uw trouwauto, boeketjes voor de bruidsmeisjes, een versiering voor in het haar of om de pols. Wij staan tot uw beschikking om op het gebied van bloemen deze dag tot in de perfectie te verzorgen. Klassiek, modern, eenvoudig of uitbundig; alles is mogelijk. Onze vakkundige bloemisten vertalen al uw wensen! Maak een afspraak voor meer informatie.

Rouwwerk op maat

Afscheid nemen..

Wij helpen u graag om het afscheid van een dierbare tot een bijzondere en waardevolle herinnering te maken. Wij maken een stijlvol rouwarrangement dat geheel rekening houdt met uw wensen. De bloemen en de samenstelling passen bij de herinnering die u aan de overledene heeft. Wij nemen alle tijd om aan de hand van uw eigen ideeën en van onze voorbeelden een mooie keuze te maken. U bent van harte welkom in onze winkel om uw wensen te komen bespreken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om via deze website een rouwarrangement bestellen. Wij zullen het rouwarrangement met de meeste zorg en aandacht voor u verzorgen.

Uitvaart bloemen van Regina bloemen

Voor uitvaartbloemen bent u bij Regina bloemen aan het juiste adres! Wij zijn in Den Haag en omgeving hét adres om bloemen voor een uitvaart te laten verzorgen. Wij hebben ruim 70 jaar ervaring en hebben voor ontelbare uitvaarten de bloemen mogen verzorgen. Wij spreken uw wensen omtrent de bloemen in alle rust met u door. De bloemen bezorgen wij op elk gewenst adres. Ook bieden wij de mogelijkheid om uitvaart bloemen online te bestellen. Kijk hiervoor in onze webshop Hier vindt u ons ruime assortiment funeral flowers. Wij bezorgen de bloemen in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Leidschendam. Voor bloemen buiten de regio Den Haag kunt u ook bij ons terecht.

  

 

 

Duurzaamheid

Een icoon met een blad om een bloem heen gewikkeld waar 100% floral Friendly naast staat

Omdat wij graag goed doen
voor mens en natuur.

Duurzaam ondernemen betekent voor Regina Floral Feelings dat we rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf.

Wij zijn sinds 2015 Duurzaam gecertificeerd niveau Goud volgens de barometer duurzame bloemist (Sustainable Florist)

Inspiratie

een icoon van regina bloemen voor inspiratie met het logo van regina wat een bloem is in een brandende lamp

Laat je inspireren met ideeën
waar wij van houden.

Nolupta suntibeatur receper eptatint as ipiet unt voluptatur,
quibus ipic tem quam que net eos magnam.