een persoon die werkt aan de opmaak van een set zijdeplant bloemen die om een stam heen zijn gedaan

Bloesemboom kunst

Maatwerk

by Regina Floral Feelings

Bloesemboom kunst

Ben je op zoek naar een manier om je interieur nieuw leven in te blazen? Wil je een vleugje natuurlijke schoonheid toevoegen aan je huis of kantoor, maar heb je geen groene vingers? Dan zijn onze kunstbomen de perfecte oplossing voor jou!

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van de mooiste kunstbomen die je je maar kunt voorstellen. Of je nu droomt van een prachtige bloesemboom, een majestueuze magnolia of een kleurrijke bougainville, bij ons vind je het allemaal. Onze kunstbomen zijn werkelijk een sieraad voor elk interieur.

 

Zijden bloesemboom

Wat maakt onze kunstbomen zo bijzonder? Ten eerste zijn al onze bomen met de hand gemaakt door ervaren ambachtslieden. Ze besteden veel aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat elke boom er zo realistisch mogelijk uitziet. Van de kleur van de bladeren tot de textuur van de schors, alles is tot in de perfectie uitgevoerd.

Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige materialen die zorgen voor een langdurige schoonheid van onze kunstbomen. 

Een ander voordeel van onze kunstbomen is dat ze onderhoudsvrij zijn. Geen gedoe meer met water geven, snoeien of bladeren opruimen. Onze kunstbomen behouden hun perfecte vorm en schoonheid, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Dit maakt ze ideaal voor drukke mensen die wel willen genieten van een groen interieur, maar geen tijd hebben voor verzorging.

Of je nu op zoek bent naar een opvallend statement stuk of een subtiele aanvulling op je interieur, onze op maat gemaakte kunst bloesembomen bieden de perfecte oplossing.

Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan jouw ruimte en geniet van de tijdloze elegantie die onze kunst bloesembomen bieden.

Ben je geïnteresseerd en wil je een bloesemboom laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte kunstboom.

Daarnaast nodigen we je graag uit om langs te komen in onze winkel, waar we je persoonlijk kunnen adviseren en de mogelijkheden kunnen bespreken. We geloven dat het zien en voelen van onze kunstbomen kwaliteit en schoonheid ervan benadrukt.

 Kortom, als je op zoek bent naar de mooiste kunst bloesemboom voor je interieur, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze handgemaakte kunstbomen zijn een sieraad voor elk interieur en voegen een vleugje kleur en stijl toe aan elke ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Duurzaamheid

Een icoon met een blad om een bloem heen gewikkeld waar 100% floral Friendly naast staat

Omdat wij graag goed doen
voor mens en natuur.

Duurzaam ondernemen betekent voor Regina Floral Feelings dat we rekening houden met het effect van onze activiteiten op het milieu en dat we oog hebben voor menselijke aspecten binnen en buiten ons bedrijf.

Wij zijn sinds 2015 Duurzaam gecertificeerd niveau Goud volgens de barometer duurzame bloemist (Sustainable Florist)

Inspiratie

een icoon van regina bloemen voor inspiratie met het logo van regina wat een bloem is in een brandende lamp

Laat je inspireren met ideeën
waar wij van houden.

Nolupta suntibeatur receper eptatint as ipiet unt voluptatur,
quibus ipic tem quam que net eos magnam.